De behandeling

Blessures kunnen plotseling ontstaan, bijvoorbeeld een verzwikte enkel, een verrekking of spierscheuring. Andere blessures ontstaan juist geleidelijk. Overbelasting is dan vaak de reden (te vaak, te intensief of te lang trainen). Ook als het lichaam wat minder kan hebben, bijvoorbeeld door vermoeidheid of stress, kan een (sport)blessure ontstaan.

Bij lichte blessures is behandeling door een fysiotherapeut niet altijd nodig. Als er sprake is van een zwaardere blessure, of een lichte blessure herstelt niet goed, dan is het handig de hulp van één van onze fysiotherapeuten in te roepen. Ook na operaties (bijvoorbeeld een beschadigde kruisband of achillespees) is begeleiding van een fysiotherapeut meestal nodig.

Ons team bestaat uit fanatieke (top)sporters, met ervaring in veel verschillende sporten. Door onze ervaring met veel verschillende sporten en blessures, kunnen wij u goed helpen zodat u weer zo snel mogelijk kunt sporten.

Onze specialist sport (blessures)

Marnix

Aan huis, Algemene fysiotherapie, Oefentherapie/revalidatie, Sport(blessures), Looptraining bij etalagebenen (claudicatio intermittens)

BIG-nummer 79931629504
Aanwezig ma/di/do/vr

Debbie

Dry Needling, Manuele therapie, Sport(blessures), Taping

BIG-nummer 59913466204
Aanwezig ma/di/do